Gildebor staat voor kwalitatief beheer en onderhoud van de openbare ruimte waarbij de werknemers in hun kracht gezet worden.

 

Visie

Gildebor is een uitvoeringsorganisatie voor publieke opdrachtgevers en levert kwaliteit als het gaat om het beheren en onderhouden van de openbare ruimte. Hierbij staat ze met beide benen midden in de samenleving en gebruikt ze signalen van gebruikers en opdrachtgevers voor het continu verbeteren van haar dienstverlening.

De kwaliteit van het werk en de dienstverlening drijft op het behouden en blijvend ontwikkelen van het vakmanschap van de medewerkers. Om dit te bewerkstelligen worden, naast reguliere scholing, ervaren vakmensen ingezet als leermeesters om jongeren en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te scholen.

Kernwaarden van Gildebor zijn:

Nieuws

Anke Kimmels: altijd opgeruimd

Anke Kimmels: altijd opgeruimd

Bij Ikea houdt Anke Kimmels drie afdelingen netjes. Werk waar ze veel plezier in heeft.

Lees meer
Yvon Kroeze: bouw-vakvrouw

Yvon Kroeze: bouw-vakvrouw

“Ik doe dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik die doen zou”, aldus Yvon Kroeze. Ze is namelijk als 60-plusser in de bouw gaan werken.

Lees meer
Paul Roering: 10.000 formulieren

Paul Roering: 10.000 formulieren

De liefde bracht Paul Roering naar Hengelo. Bij SWB werkt hij op de financiële afdeling waar Paul jaarlijks zo’n 10.000 inkoopformulieren verwerkt!

Lees meer
Linda Volmer: op snelschoenen!

Linda Volmer: op snelschoenen!

Op de werkplek van Linda Volmer hangen vlaggetjes, want SWB is dit jaar 50. Op 3 april hangen die vlaggetjes er ook voor Linda, want op die dag wordt zij óók 50 jaar!

Lees meer
Maikel Grimm: piraat bij Bredel

Maikel Grimm: piraat bij Bredel

SWB is al 50 jaar sociaal ondernemend! In dat kader vertelt Maikel Grimm (17) over zijn werk in de spuiterij van Watson Marlow Bredel. Zijn contract heeft hij bijna op zak: met ingang van 1 april.

Lees meer