Gildebor staat voor kwalitatief beheer en onderhoud van de openbare ruimte waarbij de werknemers in hun kracht gezet worden.

 

Visie

Gildebor is een uitvoeringsorganisatie voor publieke opdrachtgevers en levert kwaliteit als het gaat om het beheren en onderhouden van de openbare ruimte. Hierbij staat ze met beide benen midden in de samenleving en gebruikt ze signalen van gebruikers en opdrachtgevers voor het continu verbeteren van haar dienstverlening.

De kwaliteit van het werk en de dienstverlening drijft op het behouden en blijvend ontwikkelen van het vakmanschap van de medewerkers. Om dit te bewerkstelligen worden, naast reguliere scholing, ervaren vakmensen ingezet als leermeesters om jongeren en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te scholen.

Kernwaarden van Gildebor zijn:

Nieuws

Michael Holsbeeke: dubbel plus!

Michael Holsbeeke: dubbel plus!

SWB Midden Twente bestaat 50 jaar. Een van de vele medewerkers is Michael Holsbeeke die zijn plek heeft gevonden bij SWB Groentuin. Bekijk zijn video en lees zijn verhaal!

Lees meer
Benny Spekhorst: alleskunner

Benny Spekhorst: alleskunner

Benny Spekhorst is namens SWB gedetacheerd bij Pelle’s Eten & Drinken in Deurningen. Lees en bekijk zijn verhaal. SWB al 50 jaar sociaal ondernemend!

Lees meer
Martijn Blokzijl: écht buitenmens

Martijn Blokzijl: écht buitenmens

Als kind vond hij het prachtig om zijn vader te helpen in de tuin. Nu werkt Martijn Blokzijl (35) weer in het groen. Hij vertelt over zijn ontwikkeling bij SWB in het kader van ‘SWB 50 jaar ondernemend’.

Lees meer
Melissa Salmon: project geslaagd

Melissa Salmon: project geslaagd

Ze is niet ‘een schoonmaakster’; ze is Melissa, die schoonmaakt. Ze weet wie ze is, wat ze wil. Ze staat na een ellendige periode weer rechtop, verdient haar eigen geld en straalt opnieuw warmte, plezier en positiviteit uit!

Lees meer
Bert Veneberg: trots in de taxi

Bert Veneberg: trots in de taxi

Voor Bert Veneberg is het nieuwe jaar goed begonnen. Hij zit weer achter het stuur van een taxi! Lees zijn verhaal in het kader van ‘SWB 50 jaar sociaal ondernemend’. Bekijk ook de video!

Lees meer